Kooflijsten zijn lijsten die worden aangebracht tussen wand en plafond.
De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, als u geen keuze kunt maken uit het uitgebreide assortiment dan kunt u ook een geheel eigen ontwerp aanleveren.
Misschien heeft u al bestaande lijsten ,deze kunnen nagemaakt worden voor bijvoorbeeld een nieuwe aanbouw.


Enkele voorbeelden van kooflijsten.

Er zijn speciale gordijnkoven leverbaar waar de gordijnen achter gehangen worden.
De gordijnrails wordt onzichtbaar weggewerkt en de gordijnen komen als het ware uit het plafond vallen, wat een zeer fraai effect heeft.
Ook is het mogelijk om kooflijsten in ronde vormen te bestellen,zodat hij gewoon met de ronding van de muur of pilaster meegaat (zie foto`s hieronder).
Er wordt dan een mal van de ronding gemaakt, waarmee ze speciaal op maat worden gefabriceerd.De kooflijsten worden veel gecombineerd met perklijsten. De perklijsten worden dan +/- 30 cm. vanaf de lijst geplakt en het baantje tussen de koof en de perklijst wordt glad afgewerkt. De rest van het plafond kan schuurwerk worden maar ook glad pleisterwerk.
Wij kunnen de perklijsten ook in een ronde vorm bestellen,zodat de lijst gewoon met de ronding van de pilaster meegaat. Er wordt dan een mal van gemaakt, waarna ze op de fabriek speciaal worden gefabriceerd.


Profiteer, 12% korting!

korting Wist u dat voor woningen ouder dan 2 jaar het verlaagde btw tarief van 9 % mag worden gehanteerd?
U betaalt onder deze voorwaarden 12 % minder voor al u stukadoor- en/of schilderwerk.

Kortom voor Vakmanschap - Kwaliteit - Service en Betrouwbaarheid zit u bij Stucmar gesmeerd!