Tegenwoordig is er keuze uit veel verschillende soorten stucwerk, voor ieder situatie en smaak is er wel een bijpassende vorm stucwerk te vinden,denk aan schuurwerk, glad pleisterwerk en spuitwerk. Vroeger werd er veel geraapt met specie maar tegenwoordig gebruiken we veelal gips om te rapen. Door de diverse soorten gips kunnen we vrijwel alles maken.


Wij zijn gespecialiseerd in traditioneel stucwerk met sierlijsten en ornamenten. In combinatie met schuurwerk en sausklaar kunnen wij voor u de mooiste plafonds creëren. Voor zowel de moderne trendy woning, als voor juist meer de klassieke jaren 30 stijl. De wanden worden meestal sausklaar opgeleverd maar u kunt ook voor een andere wandafwerking kiezen zoals spachtelputz, betonlook, stucmarmer enz. Ook is dit de beste ondergrond voor behang.

spachtelputz-3-600-300
Er is veel keuze in verschillende sierpleisters,de belangrijkste is spachtelputz, maar ook rustiekputz, parelpleister en barokpleister.

Veel minder gebruikt op dit moment maar nog wel leverbaar is de granol,boerenpleister en de graniet.
Wij kunnen al deze soorten voor u aanbrengen,de werkwijze is hetzelfde als voor de spachtelputz
Ook kunnen wij al deze sierpleisters laten kleuren in de kleur die u mooi vind, veelgebruikte kleuren zijn ral 9010 ral 9016 en ral 9001.

 Sinds enkele jaren is het Italiaanse stucmarmer ook in Nederland te verkrijgen. Het is een decoratieve en traditionele afwerking die steeds bekender begint te worden. U krijgt het klassieke uiterlijk van marmer, spiegelglad met maar een dikte van 1 mm. Het is te leveren in 48 speciaal geselecteerde kleuren, varierend van zachte pastel tinten,tot moderne diepere tinten.

Mooi voor boven een schouw, in de badkamer of voor een muur in de woonkamer. Als omlijsting van een meubelstuk of kast. Ook doet stucmarmer het goed in representieve ruimtes
zoals een ontvangsthal,kantoor,en een vergaderruimte. Omdat het watergedragen is,kan het makkelijk schoon gemaakt worden met een huishoudelijk schoonmaakmiddel.

Profiteer, 12% korting!

korting Wist u dat voor woningen ouder dan 2 jaar het verlaagde btw tarief van 9 % mag worden gehanteerd?
U betaalt onder deze voorwaarden 12 % minder voor al u stukadoor- en/of schilderwerk.

Kortom voor Vakmanschap - Kwaliteit - Service en Betrouwbaarheid zit u bij Stucmar gesmeerd!