Het stukadoren beperkt zich niet alleen tot binnenshuis, maar wordt ook veel buiten gebruikt.
Oude muren en gevels,tuinmuren,schuttingen,bloembakken,vijvers noem maar op, alles wat onderhevig is aan weersinvloeden in de buitenlucht.

De ondergrond moet eerst goed ge├»nspecteerd worden,vaak moeten de gevels eerst gereinigd  en voorgelijmd worden voor een goede hechting.
Losse delen moeten verwijderd worden en eventuele grote scheuren worden uitgehakt om de spanning weg te nemen,op kleinere scheuren kan buitengaas geplakt worden.

Er zijn speciale gipsen zoals Mep+-it van Strikocem die we voor buiten gebruiken,omdat het een kalkcement mortel is die tegen extreme weersomstandigheden kunnen zoals regen,vorst en hoge temperaturen.
Het kan afgeschuurd worden met Strikocem K13 of kiest u liever voor spachtelputz..
De spachtelputz is te leveren in vele kleuren, die uitsluitend uit natuurlijke pigmenten bestaan, voor meer informatie hierover klik op spachtelputz in het menu.
De gevel krijgt als het ware een metamorfose,die u huis een moderne,landelijke of juist klassieke uitstraling geeft,die strak,robuust,fris en netjes oogt. Door de lange levensduur blijven de gevels mooi,u kunt ervoor kiezen om de gevels waterafstotend te maken,door ze te sausen met een speciale latex voor buiten. Het voordeel hiervan is dat de gevel gemakkelijk te reinigen is waardoor een langere levensduur ontstaat.

Profiteer, 12% korting!

korting Wist u dat voor woningen ouder dan 2 jaar het verlaagde btw tarief van 9 % mag worden gehanteerd?
U betaalt onder deze voorwaarden 12 % minder voor al u stukadoor- en/of schilderwerk.

Kortom voor Vakmanschap - Kwaliteit - Service en Betrouwbaarheid zit u bij Stucmar gesmeerd!