U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons telefonisch te benaderen op: 073-5184068. Ook kunt u gebruik maken van ons contact formulier op deze website. De prijs van het te leveren werk wordt niet alleen bepaald door het aantal vierkante meters maar van meer factoren zoals:  het te gebruiken materiaal, de ondergrond, de laagdikte, de voorbehandeling enz.

Doordat elke muur of plafond een andere bewerking nodig heeft zult u begrijpen dat een prijs via telefoon of email moeilijk vast te stellen is. Daarom zullen wij voor iedere offerte die we uitbrengen een afspraak moeten maken om het werk te inventariseren.

Onze offerte is tevens de opdrachtbevestiging.
Als u besluit de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren, dan kunt u
1 exemplaar van de offerte getekend retourneren.
U kunt de offerte ook per mail versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na ontvangst van de opdrachtbevestiging nemen wij contact met u op wanneer de werkzaamheden kunnen aanvangen volgens u en onze planning.

Tijdens dit bezoek wat zal plaats vinden in de avonduren, bespreekt u uw wensen met Peter Stupers. Hij zal samen met u het werk bekijken,opmeten en eventuele probleemsituatie`s met u doornemen, voor een zo mooi mogelijk eindresultaat. Ook zal hij advies geven in materiaalkeuze, de verschillende mogelijkheden bespreken en natuurlijk al u vragen beantwoorden.

Aan de hand van de offerte voeren wij de werkzaamheden voor u uit, maar het is altijd mogelijk in overleg meerwerk uit te voeren. Het meerwerk wordt gefactureerd volgens de meterprijzen op de offerte.

Aan de hand van de inventarisatie maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Veel bedrijven werken met standaard vanaf prijzen waarbij veel bewerkingen zoals het afplakken ,voorlijmen, kleur enz. niet in is opgenomen. Onze offerte zijn all-in prijzen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Als alle werkzaamheden of een deel ervan, door ons zijn uitgevoerd wordt het werk of een deel ervan opgeleverd en gefactureerd

Binnen 1 week heeft u de offerte in 2-voud in huis, bijgesloten de algemene voorwaarden. Als u emailadres bij ons bekend is krijgt u de offerte nog sneller verstuurt via email. De offerte heeft een geldigheidsduur van 30 dagen mits de aanvangsdatum van het werk dit toelaat.

Wij sturen u de rekening volgens de offerte, eventueel vermeerderd met de kosten van het meerwerk.
Bij grote werken kunnen wij ook in delen opleveren en factureren,bijvoorbeeld als alle wanden klaar zijn een factuur, en nog een als de plafonds klaar zijn.
Als er nog geen delen opgeleverd kunnen worden werken wij ook wel eens met een voorschot factuur als er bijvoorbeeld een week gewerkt is,dit natuurlijk in alle redelijkheid van het afgeronde werk.

 

Profiteer, 12% korting!

korting Wist u dat voor woningen ouder dan 2 jaar het verlaagde btw tarief van 9 % mag worden gehanteerd?
U betaalt onder deze voorwaarden 12 % minder voor al u stukadoor- en/of schilderwerk.

Kortom voor Vakmanschap - Kwaliteit - Service en Betrouwbaarheid zit u bij Stucmar gesmeerd!