Het Italiaanse stucmarmer is een schitterende traditionele afwerking voor wanden en plafonds, die in het verleden alleen door ambachtelijke meester decorateurs aangebracht kon worden. 

Sinds enkele jaren is er een nieuw product van Brander de zogenaamde STUCCO op de markt,waarmee het voor stukadoors mogelijk is om wanden en plafonds te marmeren.
De naam zegt het eigenlijk al, het heeft de klassieke uitstraling van marmer, het is spiegelglad en te leveren in 48 speciaal geselecteerde kleuren, variërend van zachte pastel tinten, tot de moderne diepere tinten.

Het is een decoratieve afwerking om wanden of delen van wanden extra tot hun recht te laten komen, als omlijsting van een meubelstuk,kast of boven een schouw.
Ook in de badkamer of toilet boven de tegels komt het stucmarmer prima tot zijn recht.

Stucmarmer kan alleen binnenshuis aangebracht worden,op een gladde sausklare ondergrond,omdat de dikte van stucmarmer slechts 1 mm. is.
Brander Stucco

De Brander Stucco wordt met een roestvrijstalen spaan met afgeronde hoeken aangebracht.
De structuur van de spaanslagen blijven zichtbaar en vormt de basis voor het eindresultaat.
De 1e laag moet minimaal 3 uur drogen voordat de tweede en tevens laatste laag aangebracht kan worden.
De tweede laag wordt met weinig materiaal opgezet en afgeschraapt zodat er een egale en gladde marmerachtig effect ontstaat wat ieder keer weer anders is het is immers handwerk.
Er kan ook gekozen worden om ieder laag in verschillende kleuren te maken zodat er een geheel ander kleureffect wordt verkregen.
Het is makkelijk schoon te maken met een huishoudelijk schoonmaakmiddel omdat het watergedragen is.


Brander Stucco Mat

Brander Stucco MatAls variant op de BRANDER STUCCO is er ook BRANDER STUCCO MAT.
Dit is een decoratieve wand afwerking met een levendig schaduweffect waarbij de wanden een zachte uitstraling krijgen en ze van fluweel lijken.

De Brander Stucco mat is in 52 kleuren leverbaar, van pasteltinten tot vrolijke kleuren naar warme aardetinten.Hoe donkerder de kleur hoe groter de dieptewerking en levendiger het schaduweffect wordt.

Ook deze is watergedragen en schrobvast, alleen is stucco mat niet bedoelt om toe te passen op ondergronden die door vocht belast worden, zoals de ruimte achter douche of bad.

 

 

 
 

 
 

48 kleuren Brander Stucco


 

52 kleuren Brander Stucco Mat


Profiteer, 12% korting!

korting Wist u dat voor woningen ouder dan 2 jaar het verlaagde btw tarief van 9 % mag worden gehanteerd?
U betaalt onder deze voorwaarden 12 % minder voor al u stukadoor- en/of schilderwerk.

Kortom voor Vakmanschap - Kwaliteit - Service en Betrouwbaarheid zit u bij Stucmar gesmeerd!